Start
Om företaget
Balans/personlig effektivitet
Ordning och reda
Proffsiga möten
Bättre balans i tillvaron
Säljande presentationer
Personlig coaching
Referenser
Kontakt

 

ECOTEC verkar inom affärs- och företagsutveckling. Hela tiden med samma enkla filosofi - hjälpa kunden på bästa sätt. ECOTEC ägs och drivs sedan -88 av grundaren Lennart Thofalk. Under 2018 firar Ecoetc 30år på marknaden,vilket vi är mycket stolta över.

Ecotecs filosofi är att komma med raka, enkla, lättförståeliga lösningar - ibland nästan självklara - och de ger resultat. Det är oftast bara det enkla som fungerar i praktiken när det gäller. Ecotec följer helst upp och ser till att det fortsätter fungera bra. Se gärna våra Referenser.

 

 

Inledningsvis var verksamheten mest inriktad mot marknadsföring och affärsutveckling.Under nittiotalet övergick verksamheten mer till att hjälpa företagens och myndigheters medarbetare och chefer att klara de ökande kraven i tillvaron. Lennart har under snart femton år coachat och hjälpt individer och företag inom bl.a. personlig effektivitet, ordning och reda, stresshantering, balans i tillvaron, att sälja tjänster och övertyga andra.


Lennart har väl meriterad utbildning och arbetslivserfarenhet inom affärs- och företagsutveckling som är företagets verksamhetsområde. Har civ.ing. utb från i-linjen på LiTH, är reservofficer samt har mångårig pedagogisk vana att leda och motivera till förändringsbeteende.

Han har varit verksam både som anställd i uppdragsform i stora koncerner, mindre/medelstora företag och småföretag. Verksamhet har bedrivits i såväl Sverige som utomlands.

God internationell vana. Verkat för Exportrådet utomlands.